سقف عرشه فولادی

در این روش پس نصب ورقهای عرشه فولادی و اجرای گلمیخ و دوربندب با فلاشینگ و آرماتوربندی، به کمک دوربین و یا ترازیاب بتن به وسیله پمپ هوایی و یا زمینی ریخته، سپس تسطیح و رگلاژ می گردد.

به دلیل آن که سقف‌های عرشه فولادی باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می‌شوند، سرمایه را سریعتر از سقف‌های معمولی باز می‌گردانند.

هنگامی که یک گلمیخ غیر قابل پذیرش از سطح عضو تحت تنش کششی برداشته می شود سطحی که گلمیخ مورد نظر از آن قسمت حذف شده باید سنگ زده شده و صاف و همسطح گردد.

عرشه‌هایی با ضخامت‌های مختلف، معمولاً از ۰٫۵ تا ۱٫۵ میلی‌متر استفاده می‌شود

پودر سخت کننده که از سنگ دانه هایی مقاوم ساخت شده است باعث ایجاد یک سطح بسیار مقاوم در برابر خوردگی، سایش و ترک می شود ضمن اینکه سطح ایجاد شده به وسیله این پودر سطحی یکدست و بدون خلل و فرج است. مقاومت فشاری ۲۸ روزه این مواد حدود ۲۷۰ نیوتون بر میلیمتر مربع می باشد.

بیشتر بخوانید: انواع قالب بندی سقف، از وافل تا عرشه فولادی، کدام بهترین است؟

با کارشناسان حرفه ای ما، فرآیند خرید را در کمترین زمان ممکن انجام دهید

نصب پیچ و مهره‌ها با استفاده از دستگاه‌های مربوطه و با فشار مناسب.

همانطور که در مقاله قبلی اشاره کردیم یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها و مزیت‌ها ی سقف عرشه فولادی که موجب شده است استفاده از آن به صورت چشم‌گیری افزایش پیدا کند، وزن بسیار کم آن است. چراکه وزن با نیروی زلزله رابطه مستقیم دارد درصورت کم‌بودن وزن ساختمان، نیروی زمین‌لرزه سقف عرشه فولادی وارده به آن نیز کاهش پیدا می‌کند.

عرشه فولادی با گام‌های مختلف در طیف گسترده‌ای از طرح‌ها و پروژه‌های ساخت‌وساز استفاده می‌شوند. معمولاً از عرشه‌های فلزی برای پشتیبانی از سیستم‌های سقف ساختمان، نیم‌ساخت‌ها یا طبقات میانی ساختمان، سایبان‌های فولادی برای ایجاد سایه و سرپناه یا کف در سازه‌های تجاری استفاده می‌شود.

از گل میخ برای اتصال عرشه‌های فولادی که بر روی تیرها قرار گرفته‌اند استفاده می‌شود.

در بخش قبلی، اجزا تشکیل دهنده سقف عرشه فولادی را معرفی کردیم. در این بخش، مراحل و دیتیل اجرایی سقف عرشه فولادی را توضیح می‌دهیم.

بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که این نوع سقف به هیچ‌وجه به قالب‌بندی احتیاجی ندارد.

درواقع سقف عرشه فولادی، نوعی سقف خمشی مختلط می‌باشد چراکه در طراحی و ساخت آن از دو عنصر، ورق‌های گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل و برش‌گیر‌ها یا همان گل‌میخ‌ها که در ادامه مقاله به معرفی کامل آن‌ها خواهیم پرداخت، استفاده می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *